center for mindfulness

Rentoutus ja stressinhallinta

hyväksyvän tietoisen läsnäolon avulla

Tie tasapainoisempaan elämään!

Mindfulness-ohjaajien CFM® oma ohjaamisen ja meditoinnin harjoitusilta Lapinlahdessa torstaisin klo 18.00-20.00 22.9.-15.12.2016

Järjestämme mindfulness-ohjaajien CFM® oman harjoitusillan torstaisin 22.09.-15.12.2016. Tässä käytännönläheisessä MBSR-meditaatioiden ohjaamisen harjoitusillassa voit tavata jälleen opiskelukavereitasi ja kollegoitasi. Olet osana meditoivaa yhteisöä ja pääset syventämään ammatillista osaamistasi: omaa harjoittamistasi sekä tapaasi ohjata. Olet tervetullut, vaikka et juuri nyt ohjaisi lainkaan. Ilta on sinun tarpeitasi varten. Huomaa, että voit osallistua kaikkiin tarjoamiimme tuki-iltavaihtoehtoihin.

Voit ohjata vuorotellen eri meditaatioita sopimalla siitä joko ennen iltaa tai sen alussa. Pääpaino on MBSR-menetelmän meditaatioissa, mutta voit kokeilla myös harvemmin käytettyjä meditaatioita ja runoja. Opit myös sanoittamaan miltä ohjattuna oleminen tuntuu, miten jonkin asian, esim. intention muuttaminen, vaikuttaa ohjaukseen ja harjoittamiseen. Voit tuoda myös esille niitä asioita, joihin olet työssäsi/harjoittamisessasi törmännyt. Ehkä niihinkin löytyy selkeyttä olemalla yhdessä ko. kysymyksen äärellä.

Ohjaajien harjoitusilta on avoin kaikille Mindfulness-jatkokoulutuksessa CFM® oleville ja Mindfulness-ohjaajiksi CFM® valmistuneille.

Illan vastaava: Alustavasti Mindfulness-ohjaaja CFM® Erja Lahdenperä

Aika: Torstaisin 22.9.-15.12.2016, yhteensä 13 kertaa klo 18.00-20.00

Paikka: Läsnäolon Lähde, Lapinlahti. Lapinlahdentie 10, 00180 Helsinki. Tilamme sijaitsee rakennuksen vasemmassa siivessä. Kulku kahvilan kautta vasemmalle kohti auditoriota, jonka vierestä portaat ylös 2. kerrokseen omaan valoisaan Läsnäolon saliimme.

Hinta:

Yksityishenkilöt:
koko syyskausi 130,00€ sis ALV 24%.

Yritykset, yhteisöt, ammatinharjoittajat:
koko syyskausi 130,00€ + ALV 24%.

Kertamaksu*:
20,00€ sis ALV 24%.

*Kun maksat kertamaksun CFM:n tilille, tuothan kuitin maksusta mukanasi. Voit myös maksaa käteisellä.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot: info@mindfulness.fi.

© Leena Pennanen 2006 | Mindfulness-kurssit