center for mindfulness

Rentoutus ja stressinhallinta

hyväksyvän tietoisen läsnäolon avulla

Tie tasapainoisempaan elämään!

Tulevia Rentoutus- ja stressinhallintakursseja

Tervetuloa Mindfulness-viikonloppukurssille Center for Mindfulness Oy:n Läsnäolon Tilaan, Helsingin Etelä-Haagaan.

Mindfulness-viikonloppukurssi

Ilmoittaudu Mindfulness-viikonloppukurssille tästä


Syksy 2016:

11.11.-13.11.2016
09.12.-11.12.2016

Kevät 2017:

20.01.-22.01.2017
24.03.-26.03.2017
21.04.-23.04.2017
12.05.-14.05.2017
09.06.-11.06.2017

Kurssiajat: pe 18.30-20.30, la 10.00-17.00 ja su 10.00-14.30.

Paikka: Läsnäolon Tila, Artturi Kannistontie 10, 00320 Helsinki,
Juna-asema: Huopalahti
Sinne pääset junilla S, U, L, E, A, P ja I vain 10 minuutissa Helsingin Rautatieasemalta.

Mindfulness-viikonloppukurssin hinta

Yksityishenkilöt: Kurssin hinta on 268€ (sis. ALV).
Yrityshinta: maksajana yritys, yhteisö, toiminimi tai ammatinharjoittaja. Kurssin hinta on 335€+ ALV.

Kurssihinta sisältää mindfulness- sekä jooga-CD:n ja harjoitusmonisteet. Lisäksi hintaan kuuluu henkilökohtainen tuki neljän ensimmäisen harjoitusviikon aikana sähköpostitse. Tämä auttaa sinua kehittämään ja syventämään Mindfulness-mbsr-tietouttasi sekä pysymään harjoittamisessa.
Kurssihintaan sisältyy myös tauoilla tarjoiltava musta- ja vihreä tee, kahvi ja kahvileipä.

Ylivoimainen este: Kurssin järjestäjällä on oikeus ennen kurssin alkua sirtää se toiseen ajankohtaan, jos siirron syynä on sairaustapaus tai muu vastaava perusteltu syy, eikä ilman kohtuuttomia ponnisteluja ole mahdollista osoittaa uutta sijaista. Kurssin järjestäjä ei vastaa peruutuksista, viivästyksistä tai vahingoista, jotka johtuvat hänen vaikutusmahdollisuuksiensa ulkopuolella olevasta esteestä, jota kurssin järjestäjän ei kohtuudella voida edellyttää ottaneen huomioon sopimuksen tekohetkellä ja jonka seurauksia kurssin järjestäjä ei myöskään kohtuudella olisi voinut välttää tai voittaa. Kurssin järjestäjän on viipymättä ilmoitettava ylivoimaisesta esteestä kirjallisesti kurssiin osallistujalle, samoin kuin esteen lakkaamisesta.

Perutusehdot: Maksamatta jättäminen ei ole peruutus. Ilmoita peruutuksesta aina. Varaumaksua ei palauteta. Kurssin voi perua 3 viikkoa ennen kurssin alkua. Sen jälkeen voit nimetä sijaisosallistujan tai Center for Mindfulness (CFM), Finland Oy pidättää 60 % kurssimaksusta. Jos peruuttaminen tapahtuu myöhemmin kuin 1 viikko ennen kurssin alkua, kurssimaksua ei palauteta. Lääkärintodistusta vastaan siirrämme maksetun varaus- ja kurssimaksun seuraavaan sopivaan kurssikertaan yhden (1) vuoden sisällä peruutuksesta. Varausmaksun jälkeen maksaja/osallistuja on sitoutunut peruutusehtoihin. Jos erää ei ole maksettu sovittuna aikana perimme 11,5 % (p.a) viivästyskoron ja maksumuistutusmaksun 15,00€.

Voit tutustua harjoittamiseen Mindfulness -CD:n avulla.
Tilaa Mindfulness-CD tästä.

Syvenny viikonlopun aikana mindfulness meditaatioharjoitteisiin. Viikonloppukurssin tarkoituksena on, että voit aloittaa kurssin jälkeen itsenäisen harjoittamisen ja kokea mindfulness -menetelmän hyödyt arjessa. Viikonloppukurssi ei ole teoreettinen katsaus siitä, mitä Mindfulness on. Viikonlopun aikana käydään intensiivisesti läpi MBSR-ohjelman (eli Mindfulness-Based Stress Reduction) harjoitteita tehden ne tutuksi kotona harjoittamista varten. Pääharjoitteita ovat istuma- ja kehomeditaatio sekä jooga. Etsimme kullekin oman, yksilöllisen oven, jonka takaa löytyy polku kohti henkilökohtaista tavoitettamme olipa se sitten stressittömämmän elämäntavan löytyminen, unihäiriöiden vähentäminen tai vaikkapa päänsärkykierteen katkaiseminen. Lisäksi opimme stressistä sekä sen vaikutuksista elimistöön ja käymme läpi miten mindfulnessin harjoittaminen auttaa stressinhallinnassa. Tutustumme joogaan ja mietiskelyn perusteisiin.Viikonloppukurssin jälkeen voi aloittaa omatoimisen harjoittamisen, jota tuki-illat ja pidemmät koulutukset tukevat.

Henkilökohtainen tuki

Kaikilla kursseilleni osallistuneilla on mahdollisuus olla yhteydessä minuun suoraan, jos syntyy epävarmuutta siitä kuinka tulisi kurssien jälkeen edetä tai jos harjoittelussa tulee yllättäviä ongelmia, kaipaa henkilökohtaista palautetta jne.

Kurssiviikonlopun jälkeen voit varata yksilöohjausajan saadaksesi juuri sinulle räätälöidyn ohjelman ja henkilökohtaisempia neuvoja. Harjoituksia tehdessäsi voi aina silloin tällöin nousta esiin tilanteita, jotka on hyvä käydä yhdessä läpi. Myös henkilöille, jotka eivät jostain syystä pääse tai halua osallistua pienryhmille tarkoitetuille viikonloppukursseille yksilöohjaus on oiva mahdollisuus opetella tämä hyvin toimiva menetelmä.

Järjestämme lisäksi pyynnöstä kursseja myös ryhmille, yhteisöille ja yrityksille.
© Leena Pennanen 2006 | Mindfulness-kurssit