Center for mindfulness

Rentoutus ja stressinhallinta

hyväksyvän tietoisen läsnäolon avulla

Tie tasapainoisempaan elämään!

Center for Mindfulness (CFM), Finland Oy

Läsnäolon Tila on Center for Mindfulness Oy:n toimi- ja kurssitila Etelä-Haagassa. Tilan suunnittelussa ja toteutuksessa on huomioitu ympäristön vaikutus ihmisen hyvinvointiin. Tila henkii rauhaa, avaruutta ja tasapainoisuutta, ja tukee näin kurssilaisten pyrkimyksiä. Läsnäolon Tilassa on helppo hengähtää ja antaa mielen levätä.

Maailmankuulu mindfulness-menetelmän (Mindfulness-Based Stress Reduction eli MBSR) kehittäjä Jon Kabat-Zinn avasi toimitilat käyttöön keväällä 2006.

Leena Pennanen perusti Center for Mindfulness (CFM), Finland Oy:n lisäämään hyväksyvän tietoisen läsnäolon (mindfulness) tunnettuutta ja käyttöä Suomessa mm. tehokkaana apuna stressinhallinnassa. CFM Oy järjestää kursseja ja koulutusta terapeuteille, yksityishenkilöille ja yrityksille.Kurssitoiminta siirtyi uusiin tiloihin syksyllä 2005 ja vastaanotto on ollut erittäin positiivista ja innostunutta.

Läsnäolon Tilaan on helppo tulla. Huopalahden juna-asema on minuutin kävelymatkan päässä ja omalla autolla tuleville löytyy parkkipaikka aivan vierestä.

Kurssitilojen vuokraus

Läsnäolon Tilaa vuokrataan myös muille tahoille kurssi-, koulutus- ja terapiakäyttöön.

Osoite:
Center for Mindfulness Oy
Artturi Kanniston tie 10
00320 Helsinki

Huopalahden aseman pysäkki. Läsnäolon Tila on heti aseman vieressä Pohjois-Haagan puolella.

© Leena Pennanen 2006 | Rentoutus ja stressinhallinta kurssit