Center for mindfulness

Rentoutus ja stressinhallinta

hyväksyvän tietoisen läsnäolon avulla

Tie tasapainoisempaan elämään!

TERVETULOA MINIRETRIITTIIN ELI HILJAISUUDEN PÄIVÄÄN


Tule saamaan tukea ja innostusta harjoittamiseesi. Miniretriitit on tarkoitettu kaikille 8-viikon MBSR-kurssille, Mindfulness-viikonloppukurssille,-peruskoulutukseen CFM® tai -jatkokoulutukseen CFM® osallistuneille. Olet tervetullut riippumatta siitä harjoitatko säännöllisesti vai et. Voit löytää uudelleen mindfulness-menetelmän pariin ja syventää harjoituksiasi. Löydä aikaa itsellesi ja tutustu keho-mieleesi.

Päivän aikana saat ohjausta meditaatioharjoittamiseesi ja vinkkejä myös kotona harjoittamista varten. Saat neuvoja meditointiin liittyviin kysymyksiisi suoraan ohjaajalta. Päivän aikana harjoitamme hiljaisuudessa MBSR-meditaatioharjoitteita ja se syventää omaa harjoittamistasi sekä antaa oivalluksen arkeen. Aloitamme miniretriitin puheella ja lopetamme yhteiseen päivän purkuun. Kyseessä on mindfulness-hiljaisuuden päivä. Ohjaajana toimii Leena Pennasen kouluttama kokenut Mindfulness-ohjaaja CFM® Erja Lahdenperä.

Aika ja paikka:

La 24.09.16 klo 9-16 Läsnäolon Lähde, Helsingin keskustassa, entisen Lapinlahden sairaalan tiloissa

La 05.11.16 klo 9-16 Läsnäolon Lähde, Helsingin keskustassa, entisen Lapinlahden sairaalan tiloissa

Hinta:

129,00 € (sis. alv 24 %) yksityishenkilöille
129,00 € + alv 24 % yrityksille, yhteisöille ja ammatinharjoittajille

Kun osallistut kahteen hiljaisuuden päivään, niin tällöin hinta on yhteensä 240,00 € .

Peruutusehtomme:
Maksamatta jättäminen ei ole peruutus. Ilmoita peruutuksesta aina. Osallistumisen voi perua 3 viikkoa ennen hiljaisuuden päivää. Sen jälkeen voit nimetä sijaisosallistujan tai Center for Mindfulness (CFM), Finland Oy pidättää 60 % osallistumismaksusta. Jos peruuttaminen tapahtuu myöhemmin kuin 1 viikko ennen hiljaisuuden päivää, osallistumismaksua ei palauteta. Jos maksua ei ole maksettu sovittuna aikana perimme 11,5 % (p.a) viivästyskoron ja maksumuistutusmaksun 15,00 €.

Paikkoja on rajoitetusti, joten ilmoittaudu mahdollisimman pian!
Ilmoittautuminen: info@mindfulness.fi

© Leena Pennanen 2006 | Mindfulness - hyväksyvä tietoinen läsnäolo